Waarom je uitwasbare luiers kunt kopen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Medisch
Je bekijkt nu Waarom je uitwasbare luiers kunt kopen

Luiers zijn vervelend. Je prullenbak gaat er helemaal vol mee liggen en ze werken vaak niet mee. De plakrand schiet vaak los wanneer je ze vast doet, ze overstromen makkelijk en zijn over het algemeen gewoon vervelend. Het enige wat dat kan veranderen is uitwasbare luiers. Die luiers zorgen ervoor dat je een stuk minder afval hebt. Daarnaast scheelt het ook heel wat geld omdat je een stuk minder hoeft te kopen. Uitwasbare luiers zijn ook fijn voor baby’s zelf. Ze zijn comfortabeler en hebben er iets meer beweegruimte in. Dit zijn een paar redenen waarom het handig is om voor deze luiers te kiezen.

Uitwasbare luiers zijn duurzaam

Je hebt er snel last van, je prullenbak voor luiers is vol. Al die luiers zorgen snel voor een grote berg aan troep. Dit zorgt voor veel meer tripjes naar de vuilnisbak om alle vieze luiers weg te gooien. Dat probleem heb je al minder met uitwasbare luiers. Die hebben alleen maar een inlegvel nodig. Dat inlegvel vangt al het poep op. Dat zorgt er al voor dat je een stuk minder tripjes hoeft te nemen naar de vuilnisbak. De eerste laag van de uitwasbare luiers vangt al het vocht op en gaat zo de vuilnisbak in. Dat scheelt je dus luiers en vuilniszakken. Dat scheelt weer heel wat afval wat minder belasting geeft op de natuur. 

Uitwasbare luiers, goed voor je portemonnee

Luiers zijn normaal al best duur. Je bent heel wat geld kwijt aan een pak en als je een pak open hebt dan is hij ook weer bijna meteen leeg. Baby’s plassen en poepen zo veel, en dan heb je nog de keren dat je een luier open maakt en dan blijkt het dat er uiteindelijk niks in zat. Uitwasbare luiers zijn beter voor je portemonnee. Niet alleen hoef je alleen maar een rol inlegvellen te kopen, maar je hoeft ze ook alleen maar te wassen als ze vies zijn. Het enige wat duurder is, is het kopen van de luiers. Het zal een grote investering zijn, maar uiteindelijk zal het je geld schelen omdat je niet zo extreem veel geld meer uit hoeft te geven aan normale luiers.

Niet alleen mooi voor de portemonnee

Luiers zijn vaak zo saai. Ze zijn ook vaak niet zo heel mooi om naar te kijken. Als je dat witte ding met de flappen ziet weet je vaak meteen al waar het om gaat. Daar doen uitwasbare luiers wat aan. Ze zijn in veel soorten kleuren en vormpjes te vinden waardoor het nooit saai wordt om naar te kijken. Een luier die op een luier lijkt? Dat is hier niet het geval. De luiers lijken bijna echt op broekjes. Met deze luiers loopt, ligt of kruipt je baby er niet alleen comfortabel maar ook stijlvol bij.

Je baby zal je bedanken

Luiers zijn niet meer fijn, ze zijn duur, slecht voor de natuur, nemen veel ruimte in, zijn relatief oncomfortabel voor je baby en ze zien er ook nog eens echt niet uit. Begin nu aan uitwasbare luiers en je zult er geen spijt van hebben. Ze zijn goed voor je portemonnee omdat je heel wat minder moet kopen, goed voor de natuur omdat je heel wat minder weg moet gooien, en ze zijn goed voor je baby omdat die er comfortabel en stijlvol bij blijft lopen terwijl jij alleen maar de luiers hoeft te wassen. Ga je op vakantie? Kijk dan eens naar zwemluiers!