Een strakker lichaam krijg je zo:

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized
Je bekijkt nu Een strakker lichaam krijg je zo:

Wil je je lichaam strakker maken zonder uren in de sportschool door te brengen? Dan moet je bodypump proberen! Bodypump is een workout voor gewichtheffen met een hoge intensiteit waarmee je in korte tijd verbluffende resultaten kunt bereiken. In deze blogpost bespreken we de beste bodypump-workouts voor een strakker lichaam. We zullen ook een paar tips geven over hoe je het meeste uit je bodypump-workouts kunt halen. Laten we beginnen!

Workout 1

Laten we beginnen met de squat press. Dit is perfect als je je wil concentreren op je benen, dan moet je echt de squat press proberen. Deze oefening richt zich op je quads, hamstrings en bilspieren. Begin met je voeten op schouderbreedte uit elkaar te zetten en de gewichten op borsthoogte. Laat je dan in een squat positie zakken voordat je de gewichten boven je hoofd drukt. Begin met de gewichten ter hoogte van je borst en druk ze dan omhoog tot je armen recht zijn. Zorg ervoor dat je je core betrokken houdt tijdens de hele beweging. Je moet je ook concentreren op het samenknijpen van je borstspieren aan de bovenkant van de pers.

Workout 2

De tweede bodypump workout die we aanraden is de chest press. Deze beweging richt zich op je borst en armen, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die hun bovenlichaam willen verstevigen. Om de chest press uit te voeren, begin je liggend op je rug op een gewichtsbank met je gewichten voor je lichaam. En dan ga je de gewichten van je afduwen omhoog.

Workout 3

Een andere bodypump-workout die we aanraden is de overhead press. Deze oefening richt zich op je schouders, triceps en core. Begin met je voeten op schouderbreedte uit elkaar te zetten en de gewichten op schouderhoogte. Druk dan de gewichten boven je hoofd en zorg ervoor dat je je core betrokken houdt tijdens de beweging. Je moet je ook concentreren op het samenknijpen van je schouderspieren voor de ultieme burn.

Trainingstips:

Nu we de beste bodypump-workouts voor een strakker lichaam hebben besproken, laten we een paar trainingstips bespreken. Ten eerste, zorg voor een goede warming-up voordat je aan je routine begint. Een goede warming-up zal je helpen blessures te voorkomen en je spieren klaar te stomen voor de workout. Ten tweede, concentreer je op je vorm. Dit is vooral belangrijk bij het heffen van zware gewichten. Zorg ervoor dat u een volledig bewegingsbereik gebruikt en een goede vorm aanhoudt tijdens de hele beweging. Vergeet ten slotte niet om na de training af te koelen. Een goede cooling-down helpt uw spieren herstellen en voorkomt spierpijn.

We hopen dat je deze blogpost nuttig vond. Bodypump is een uitstekende manier om strakker te worden, dus gaan met die banaan! Kijk eens op fitnessdelivery om een bodypumpset aan te schaffen.